Onze Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Plan- & MER-studies

In de planfase kan het ontwerp volledig gemaakt en aangepast worden aan de specifieke wensen van de opdrachtgever, zowel in 2D en in 3D.

D&C Projecten

Van Leersum Infra heeft de kennis in huis om de systems engineering van D&C projecten te organiseren en te beheren. Wij kunnen een compleet project (-onderdeel) voor de opdrachtgever uitwerken van voorontwerp tot uitvoeringsontwerp.

Tenders

Contract/kwaliteitsmanagement

De ervaring opgedaan in verschillende projectstadia van diverse projecten wordt toegepast in de tenderfase. Zo kunnen optimalisaties gedaan worden die een bijdrage leveren aan een succesvolle aanbieding.

Laden van pagina

Wij bieden ondersteuning en advising voor een projectorganisatie op contractuele aspecten binnen de verschillende fasen van het project. Ook op het vlak van kwaliteitsmanagement kunnen wij mensen leveren voor het houden van audits (lead auditor) en KAM.

Geluidschermen

 

Van schetsfase tot oplevering worden ontwerp nota’s, verificatierapporten, constructieve berekeningen en gewenste tekeningen verzorgd.

Controles/ Second Opinions

Door de enorme kennis van de richtlijnen kunnen controles en second opinions leiden tot nieuwe inzichten en een optimaal resultaat.

Wij streven naar kwaliteit in elk project.

Lees hier verder over ons werk.

©2014 | NRV